Categories: Akcie

Rýchlokurz prežitia v manželstve 15.6.2019 na festivale Za jazerom v Šuňave

Milí priatelia,

už tretí rok Aliancia za rodinu pripravuje Rýchlokurz prežitia v manželstve na festivale Za jazerom 2019. Minulý rok to bol to veľmi pekný čas. Hľadali sme jeden druhého v manželstve, hľadali sme svoju vlastnú cestu a asi sme všetci pochopili, že musíme hľadať neúnavne ďalej. A preto rýchlokurz pokračuje.

Tento rok sa špeciálne zameriame na otcovstvo. Prednášať nám budú veľmi zaujímaví ľudia. Manželia Leschingeroví z Čiech, ktorí majú 6 adoptovaných detí. Manželia Grondžákovci z Terchovej, ktorí žijú veľmi zaujímavým spôsobom života so svojimi šiestimi deťmi. Z akcie Hrdí na rodinu a iných hlbokých stretnutí iste mnohí poznáte Mareka Nikolova, ktorý sa nám prihovorí tiež.  Otca Juraja Sedláčka, Janka Buca a Rastislava Zelenaya ani predstavovať nemusím, sú zárukami kvality a hĺbky.  Takže? Rodina a deti balia ruksaky, stany a 15.6.2019 od 9:00 hod  sa pod Tatrami v Šuňave vidíme! Veľmi sa na Vás teším.

Registráciu na Rýchlokurz prežitia v manželstve tento rok prebrali plne organizátori festivalu Za jazerom. Prosím registrujte sa na ich  linkuhttp://registracia.zajazerom.sk/

Okrem registrácie si môžete od nich objednať aj dodatočné služby, ktoré priamo na festivale už dostupné nemusia byť  (guláš, tričko či malú pamiatku).

S úctou

JUDr. Mgr. Anton Chromík, PhD., predseda

Aliancia za rodinu