Categories: Život v cirkvi

Britská sudkyňa nariadila matke potrat proti jej vôli

Britský súd nariadil matke, ktorá je v 22. týždni tehotenstva, že musí ísť proti svojej vôli na potrat. Matka, ktorá dieťatko chce, trpí stredným stupňom mentálneho postihnutia, a preto o nej rozhoduje tzv. Súd pre ochranu.

Žiadna matka nesmie byť nikdy nútená ukončiť život svojho nenarodeného dieťa, a už vôbec nie Súdom, ktorý má dbať o jej najlepšie záujmy.

Postavte sa spolu s nami na ochranu mamy a dieťaťa, ktoré nosí pod srdcom a pridajte sa k tejto petícii: http://www.citizengo.org/sk/lf/171594-britska-sudkyna-nariadil-matke-potrat-proti-jej-voli

Sociálna pracovníčka tejto matky dôrazne odmieta názor lekárov, ktorí tvrdia, že potrat je v jej najlepšom záujme. Právny tím ženy protestoval, že takýto názor nie je ničím podložený.

Matka tehotnej ženy sa chce o vnúča postarať, keď sa narodí. Sudkyňa Lievenová, známa zástankyňa potratov, ktorá v roku 2017 povedala, že protipotratové zákony v Severnom Írsku boli podobné mučeniu, sa však nazdáva, že by bolo pre babku príliš náročné starať sa zároveň o svoju dcéru a aj o vnúča.

A preto dňa 21. júna 2019 vraj s ohľadom na to, “že by to žene mohlo spôsobiť traumu, ak by jej dieťa bolo odňaté zo starostlivosti,” nariadila ukončenia života chceného dieťaťa, ignorujúc fakt, že takéto konanie môže matke spôsobiť vážnu postpotratovú traumu.

Takýto drastický a nehorázny zásah zo strany štátu nie je možné tolerovať, preto, prosím, podpíšte túto petíciu Ministrovi zdravotníctva Veľkej Británie, Mattovi Hancockovi, aby v tomto prípade zasiahol a urobil všetko, čo je v jeho silách, aby zabránil tomuto hrubému prekročeniu právomoci štátu. 

Nevieme, koľko času matka a jej dieťa majú, kým budú donútené k vykonaniu hrozného ortieľu, prosíme podporte túto petíciu hneď teraz: http://www.citizengo.org/sk/lf/171594-britska-sudkyna-nariadil-matke-potrat-proti-jej-voli

Po podpísaní petície, budeme radi, ak petíciu pošlete aj svojim priateľom, alebo ju dáte zdieľať na sociálnych sieťach. 

Prosím Vás (ak môžem) aj o modlitbu za túto rodinu a celý právny tím, ktorý s najväčšou prioritou pracuje na riešení, ktoré by pomohlo tejto mamine a zachránilo dieťa, ktoré nosí pod srdcom, pred násilnou smrťou.  

Ďakujeme za Vašu podporu, ide tu o život…