Categories: Život v cirkvi

Verejná výzva KDH a jeho predsedovi: „Dištancujte sa od registrovaných partnerstiev a spájania s extrémnym liberalizmom!“

Milí priatelia,

televízia Markíza  3.7.2019 zverejnila reportáž, v ktorej informovala, že KDH môže ustúpiť v oblasti registrovaných partnerstiev. Po reportáži z Markízy sme  ostali šokovaní. Prečo KDH pociťuje potrebu spájať sa s extrémnymi liberálmi z PS- Spolu?

Keď nastala len pochybnosť o tom, že by vláda presadzovala registrované partnerstvá vyzvali sme premiéra Fica, aby to vysvetlil a on dal verejný prísľub, že nič také nepripustí.

Keď ide o predsedu KDH nebudeme robiť výnimky a žiadame predsedu KDH, ale aj všetkých členov KDH, aby sa od  takýchto postojov dištancovali a dali verejné prísľuby, že nás nečaká taliansky či maltský scenár zrady hodnôt.

Vyzývame predsedu KDH, aby jasne vyhlásil, že:

  1. KDH a ani on osobne nebude robiť kompromisy v oblastiach, v ktorých podľa učenia Katolíckej cirkvi nemôžu politici robiť kompromisy.
  2. KDH nevstúpi do vlády, v ktorej by koaličný partner navrhol registrované partnerstvá alebo podobný inštitút s iným názvom, ktorý by mal podobné práva ako manželstvo, navrhol zhoršenie ochrany života od počatia po prirodzenú smrť či ohrozoval práva rodičov na vzdelávanie svojich detí.
  3. KDH okamžite odíde z vlády, ak by koaličný partner hlasoval s opozíciou za registrované partnerstvá alebo proti princípom ochrany života, manželstva a výchovy detí, s ktorými sa neobchoduje.

Ak by sa pripustili registrované partnerstvá, bola by to zrada na voličoch KDH a zrada skoro milióna ľudí, ktorí hlasovali v referende o ochrane rodiny.

Milí priatelia,

čo s tým môžme urobiť?

  1. podpíšte túto výzvu adresovanú KDH. Podpíšte verejnú výzvu!
  2. napíšte im  slušne na email sekretariat@kdh.sk  svoj názor.
  3. Je tu o dôvod viac, aby ste prišli na pochod Hrdí na rodinu 20.7.2019 o 14:30 hod. do Bratislavy!

S úctou

JUDr. Mgr. Anton Chromík, PhD., predseda

Aliancia za rodinu

Podpíšte verejnú výzvu!

Link na verejnú výzvu: https://www.podpisem.sk/petition/verejna-vyzva-kdh-a-jeho-predsedovi-distancujte-sa-od-registrovanych-partnerstiev-a-spajania-s-extremnym-liberalizmom/?ts=06130209